Най-добрият български рефер Георги Кабаков е персона нон грата за Лудогорец от

...
Най-добрият български рефер Георги Кабаков е персона нон грата за Лудогорец от
Коментари Харесай

"Лудогорец" иска тежко наказание за рефер №1

Най-добрият български рефер Георги Кабаков е личност нон грата за " Лудогорец " от събота вечер. От разградския клуб пуснаха тъжба против съдията след равенството 1:1 с " Черно море ", като забележките против отсъжданията са съпроводени с гледище Кабаков повече да не свири на мачове на отбора.

Оплакванията са най-много поради неотсъдена дузпа, поради игра с ръка на Патрик Андраде ( " Черно море " ) в 73-тата минута и за анулирания гол на Клаудиу Кешерю в 87-ата мин. При втората обстановка Кабаков реши, че румънецът е извършил нарушение против вратаря на варненци Миодраг Митрович.

След края изявленията на главните фактори в " Лудогорец " бяха ориентирани точно против Кабаков, който другояче този сезон управлява два мача от груповата фаза на Шампионската лига, а също по този начин в Лига Европа, както и на международното състезание за юноши (до 17 г.). " Не желаеме повече Кабаков за арбитър в мачове на " Лудогорец ". Виждаме преднамереност в отсъжданията му към този момент в няколко следващи мача против нашия тим и заради тази причина и в полза на феърплея бихме желали повече да не управлява наши дуели. Всички видяха, че ни анулира безусловно чист гол. В Европа управлява добре мачовете, хвалят го, а у нас неколкократно бърка против " Лудогорец ". Нека оставим на неговата съвест дали е съзнателно или не ", разяснява изп. шеф Ангел Петричев, представен от " Топспорт ".

И.д. треньор Станислав Генчев добави: " Говорихме и в съблекалнята,  че голът, който ни анулираха, е чист ". Той въпреки всичко реши да не оправдава изпуснатата победа единствено със съдията.

А притежателят на " Лудогорец " Кирил Домусчиев напряко настоя за въвеждане на системата за видеоповторения (VAR) за мачовете от шампионата ни. " Гледах мача " Манчестър Сити " - " Манчестър Юнайтед " и си мисля какъв брой потребен ще е VAR за българското състезание. Тогава няма да има клубове, които са ощетявани от " Кабаковците "! Няма да има и сълзи в очите на футболисти и треньори.  Докато съм член на Изпълкома, ще упорствам за VAR на всички игрища в България ", написа предприемачът във Facebook.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР